Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Saturday, September 27, 2003

 

bebuktam, bazeg. mert minek kell dolgoznom nekem szombaton, es szorfolgetnem fenymasolas kozben, mert az volt, hogy a szanalmasek oldalarol elmentem ide www.bookblog.net/gender/genie.htm, es beirtam a mondatomat es ezt kaptam: The Gender Genie thinks the author of this passage is: male! klassz. plusz: Words: 23, csak ugy mellekesen.
posted by Sun at 3:19 AM

Friday, September 26, 2003

 

Nem tudtam meggyozni M-t, hogy a sushi meg mindig jobb, mint a hot dog, ezert tegnap ota a fedonevem Pamela Rawfish, TG utan kavezas R-val es D-val, a felenk fiuk elsetaltak, de a hatulnezet is elegedettseggel toltott el. aztan a Fischer Ivan nelkul fellepo Fesztivalzenekar (jo, 1 zenesz kozuluk) szorakoztatott hajnalig a Feszekben, de nem tul sokaig, mert a masodik este zsinorban alvas nelkul heveny rohogogorcsokben nyilvanult meg es inkabb potoltam valamit az alvasbol 2-tol. vegre egyedul.
nem tudom eldonteni, hogy az egesz vilag Juhasz Jacint vagy most megint egyszer az egesz vilag Friderikusz Sandor. a varos leggyonyorubb huszevesevel ult egy asztalnal, milyen kar.


posted by Sun at 5:12 AM

 

Powered By Blogger TM