Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Thursday, September 18, 2003

 

arra gondoltam, hogy bar karos lehet a hatas, tesztelesre bevezetem maganeletunkbe is a munkahelyi terminologiat, tehat pasizasnal van pitch, front, close, paperwork, TT, load, loaded TT. az meg erdekes, hogy napi rutinban mi mit is jelent pontosan, de kidolgozom. tapasztalati uton gondoltam a kidolgozast. kap fogni egy vajszinu arnyalatot, hogy klasszikussal szoljak.
new destination, de nem destiny Chile, eleg tepak modon ugy kezdtem, hogy mikor osszeneztunk, ijedtemben beleejtettem D. sorebe a ragom. sorcsere, meg sorok, o azt mondta, azt hitte, amerikai vagyok, en meg azt allitottam, hogy nemet futballrajongonak neztem. nemtom, ki sertodott meg jobban, de kihivasos volt a meccs, nekem ugy tunt. lejatszottuk.
status reportot fogok szerkeszteni, mert ez mar kovethetetlen, az allando visszakerdezesekkel idot vesztunk es nem tunik profinak, ha belezavarodunk. nem vagyok azert annyira maximalista, de adjuk meg a modjat, ha mar. minden olyan befejezetlen pillanatnyilag. mozgasban van, valtozoban. nem magamert remegek.


posted by Sun at 9:49 AM

 


new destination, ha ennek koze lehet destinyhez, egyaltalan.


posted by Sun at 3:13 AM

Tuesday, September 16, 2003

 

he talks to much. he loves to hear his own voice, don't we all to a certain extent, but this is just too fuckin' much, man.


posted by Sun at 9:41 AM

Monday, September 15, 2003

 

a penteki amokfutas minden reszletere tisztan emlekszem, es ez a mondat mar onmagaban ijeszto, a reszletek, amikre meg emlekszem, haaat, milyenek is lehettek volna 6 Bacardi, 2 uveg pezsgo, egy uveg bor es 3 Jaeger utan? szem nem maradt szarazon, Dorival 5-re ertunk haza, Vikit elzavartuk dugni egy gyonyoru pasival, mert Viki hatarozatlan volt, mondtuk neki, ha o nem viszi, mi visszuk, mi a neved, mondta Gyozo, Gyozo, nagyon szep vagy. mar hivtam taxit. hol itt a problema? miert nem volt kedvem folkelni szombaton (ujabb meglepo teny, 7 ora alvas utan FITTEN es KIPIHENTEN ebredtunk) es elmenni a randimra, foleg a Stargate utan. de megembereltem magam es nem is sikerult szarul. Jim Carrey ugyan meg mindig nem lopta be magat a szivembe, de azt vettem eszre, hogy a szerethetobb amerikaiak megszerettetik a kulturajukat is, legalabbis a latoszog valtozik.
Dori kerdesemre, hogy az a pasi, aki nem tud csokolozni ugyan, de nem rosszkepu, egyaltalan, es folhivott szombaton meg vasarnap, szoval, hogy o mivel foglalkozik, mert D. ismerte, en meg (meg?) nem jutottam a baratkozasig, pokerarccal azt mondta: bunozo.


posted by Sun at 9:59 AM

 

Powered By Blogger TM