Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Wednesday, July 30, 2003

 

En nem provokalok, en igy elek. Tudtam, hogy a taxis megjegyzest fog tenni es tudtam, hogy ezzel kell kezdenem, amikor megerkezem, hogy megjegyzest tett. Nagyon mult ido, past, perfect.
Hogy az en arcomon milyen kifejezes ul, hajra magyarok, majd kiderul, mikor te vagy az arcodon, amikor azt elerem, nincsen nekem vagyam semmi. Uszotalppal vizet taposni, feher capat szigonnyal partra vonni, nincsen nekem vagyam, nincsen nekem vagyam semmi, Capetit es Capalit orokre elfeledni.
Nem csak akkor vagyok valahol, ha rad gondolok, es mar az sem szamit, nem attol lesz, leszel, leszek, teszek-veszek, hebegek, habogok, habozok, tekerek, takarok, takargatok, szoval nem attol, hogy vagy, tudnad, mennyire. Amit tegnap lattam, azt akarom, sajnalom, hogy neked nem maradt mas, csak a tegnapelott. A csillagok fenyesen, a nyil egyenesen. Ragyognak a csillagok.


posted by Sun at 7:53 AM

Monday, July 28, 2003

 

strong presence. persze, aha, de azert kedves, negyven fok van, Celsius, de most mar mindent egybol kalkulalok F-be is at, mindenhol folyik rolam a viz, foleg farmerben, amiben a bokot kapom, mert annak veszem.
mult heten ketszer probaltam viccelni, csufosan elbuktam a kollegak ismereteinek hianyossagan, pl. a Columbo meg ment, Sherlock Holmes mar nem (ez nem vicc, nagyon hulyen neztek ram, semmi sem ciki), de a legjobban Purcellel bogtem be, akirol en azt gondoltam, hogy hires, angol zeneszerzo, de rajtam kivul senki nem hallott rola az irodaban. visszajovok.


posted by Sun at 3:58 AM

 

Powered By Blogger TM