Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Thursday, June 26, 2003

 

hienak. sakalok. meg azok a ropulo dogevok. hogy nem jut eszembe most a nevuk, mikor kozottuk dolgozom nap mint nap. keselyuk. ez az. ok azok. ritkan erzem magam a csapat tagjanak, akkor is kenyszer hatasa alatt. megyek inkabb katonanak, megnezem, naluk laknak-e allatok. amilyen szerencsem van...


posted by Sun at 10:40 AM

Wednesday, June 25, 2003

 

"To use censorship is to stop the circulation of information, while to use a filter is to judge the information that is circulating." Umberto Eco: Authors and Authority, an interview by Gloria Origgi
hasznaljatok szurot


posted by Sun at 12:28 AM

Monday, June 23, 2003

 

fomusoridoben, penteken sugarban hanyni a Romkert elott tokeletes beeges; sajatos megnyilvanulasa punk eleterzesemnek. Nem sokkal ez elott meg azt mondta ram asztaltarsasagunk egyik tagja, hogy Barbie baba vagyok. Nem sokkal ez utan peppe zuztam magam egy lepcsosoron. Lila foltos, hanyos Barbie a Mattatol.
"Es aztan bent latni Baudolinot, amint az uj szekesegyhazat csodalja, ami nagynak nem nagy, de jol meg van csinalva, mondja is Baudolino, hogy ihaj, meg tronolo torpes timpanonja is van, mire a tobbiek, hogy uhum, vagyis hat hogy ugye, milyen ugyesek vagyunk, de az ott a tronuson nem torpe am, te tokfej, te, hanem az Urjezus, talan nem a legjobban sikerult."
Rengeteg kedvenc reszem van ebbol a konyvbol, bar szerintem nem jo, alapjaban, vagyis Ecotol en sokkal jobbat vartam. De a heti motto miatt kedvenc: talan nem a legjobban sikerult..


posted by Sun at 3:52 AM

 

Powered By Blogger TM