Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Thursday, March 06, 2003

 

Mert mindenki eleteben eljohet a nap, mikor a reklamok teruleten eri katartikus megvilagosodas. Mi koze a munkaltato altali kirugasnak Olaszorszaghoz es a legi kozlekedeshez, plusz oltozkodes es egyeb labfetisiszta toposzok? A reklam szovege, csak hogy egy picit legyek vilagosabb, vagy akar csak a kifejezesmodom legyen gorduleknyebb: Ahogy a csizmamat nezem, ropulni fogok. Na, nekem osszeallt a pek, ha visszajottem, megirom.


posted by Sun at 4:26 AM

Wednesday, March 05, 2003

 

6szogletu szoba, melynek osszes berendezesi targya egy dupla agy, hifi es egy tukor a falon, amirol 2 db februari siberlet log, Ausztriabol. Plusz par orara engem is hozzacsaptak a berendezesi targyakhoz. Annyira, hogy lila foltjaim is lettek. Nem baj, kaptam puszit a bibira, ahogy most igy vegiggondolom, mindenhova kaptam puszit. Es az egeszbol az sult ki, hogy a jonak kell gyoznie, a gonosz nem lehet a nyertes. Megkevertem, magkavartam, migkivirtim, mogkovortom, mugkuvurtum u szurt. Szert, szirt, szart.


posted by Sun at 4:47 AM

Tuesday, March 04, 2003

 

leesett az allam, majdnem szo szerint, mert bor mar nincs rajta, sot, a megfelelo angol kefe, kifejezest is megtanulhattam, sand paper, ugyis, mint SMIRGLI, gyonyoru szo. a BED nevu szorakozohely szartrefos, viszont kaba 2000 ember latta a bal mellem es a lecsuszott sliccemet, de hat semmi sem ciki, ez meg miert is lenne az. lereszeltek, rendben vagyok, most mar csak tokam van, allam az allamban. Allamokban. neha megis szeretem Amerikat.


posted by Sun at 12:13 AM

 

Powered By Blogger TM