Facia Negra

a szemetet egy helyre sodorja a sale

Archives:

visszavago
Find me on MySpace and be my friend!

Friday, January 24, 2003

 

Elment az Es ti? mesem, a francba elszallt megint, ideges is vagyok, mert tok vicces volt, meg izgi, es erre most ez van, mondom, megint, hogy nezem a helyét. Kineztem neki egy helyet. Ehelyett.
Egyszer volt hol, nem volt, nem tudom, a lenyegek (az eredetiben itt legenyek szerepel, de annak nincs semmi ertelme, nem?) meg emlekeznek, arra. Jobbra emlekeztem. Konkretan Szent Endrere, a remek rokara. Veszett volt, tobb is Mohacsnal, aki neki eppen a fonoke volt. Am egy napon Sz. Endret kabitoszer fogyasztasan kaptak, elvezte, neki akkor annyi volt. Eleg, mondta Mohacs, ez itt is tobb a soknal, Endre mar eddig is eleg sok port vert fel, import, ex porta, le is ut, fol is utca. Endre nem birta az angolos tavozast ennyi ido alatt sem megtanulni, sem szegyen. Am a szerencse melle szegodott, vegrol, mar masnap uj allast kapott. Ebedszuneteit baratkozassal, esteit tavozasi gyakorlatokkal toltotte, elete, ami majdnem megbicsaklott, visszaallt a rendes kerekvagasba. Ez igy nem lehet, igaz? Hogy nekem ekkora makom legyen, pont erre gondolt Endre is, es ugy hatarozott, kitol o most ezzel a hanyag, figyelmetlen sorssal, es jot tesz. Plusz cserebe nem var jot, mert neki abbol mar volt egy, alig is fert el mellette Endre lelkiismerete, feszitette a keblet. A rokaknak szuk a mellkasa. Nem volt Endreben meg a szufla, peldaul, mert annak mar nem maradt hely, gyorsan kellett hat cselekednie. Tette is sorra a jot, mindenkinek jutott, kapott abbol boldog, boldogtalan, elo es holt, ko kovon nem maradt szarazon. Meguszta, Endre komolyan megcsinalta, zaras elott helyreallt az egyensuly a vilagegyetemben. Szent lett meg eleteben, mert tudta, mi az elete es a botlasai sulya, ez a veleje a mesenek, szolok. Tisztelte a mertekegysegeket. Megadta a modjat. Almodjatok szepeket, aludjatok jol, jo tetthelyeben Joe var.


posted by Sun at 2:22 PM

 

Minden kezdet ilyen, vilagosan latok, latom a vilagomat. A fenyt nem az alagut vegen, azt innen pont nem latom. Masodszorra is jol hangzik, megtartom, mert elsore, minden odafigyelesem ellenere sem sikerult posztolnom. Mar csak ilyen vagyok, nem valtoztatok. A meccs allasa egy null. Jozan oromomre szolgal, aki nem veszi magara, az legalabb vessen. Egy pillantast, de ne sunnyogosan, szemcsucsokbol, benan, vallalja be azt a nezest, most kulon trend es megbocsathato botlas, hogy nahat, te is. De szigoruan kulsoleg, mint kedvencem, a Leukoplast. Mezemen a szam elkenodott, szamon a kenyertores, mert csereptorest nem vallalok, erthetoen a tiszta, szabalyos, regen szabalyozott jatekot kedvelem, nemtom, mas hogy van ezzel, nekem fo a fejem.
Akkor ujra Edit, bajdobaj, Badi azt mondta, hogy ez most mar tenyleg egeszen 2003 es most mar mindenki talalja meg vegre a parjat, megint egyszer most mar, de igaza lehet. Neki egy noies no kell, olyat szeretne, ilyenek kozul valogat. Ezeknek a noknek adja az eselyt. Nem is azert, hogy minositsem a hozzaallasat, mert azt, meg az igenyt foltetel nelkul elfogadom, kapitulalok Badi elott, most mar, tegyuk hozza, csak. Csak az van, hogy maxi szerencset kivanhatok, plusz azt kerem, hogy ha a kereses kapcsan emberek koze teved, nekem is hozzon 70 kilo 10 dekat. Kompakt legyen, az a zsanerem, a tobbi kiderul, majd meglatjuk, vagy ha ez is olyan, mint az az alagutas feny, akkor ponyvat ra. Meger egy miset, ha ez jelent valakinek valamit.
Es meg az is van, hogy nem minden az az elhatarozas, vallalkozo szellemem kiszabodott, nem szabad, na, ezt is, meg azt is, www.tilos.hu, konyitsatok. sracok, ezt hallgassatok meg, ide is, meg odamondom. remelem, jo lesz. jok lesznek ok ott az eteren, vegre, na ebben is bizom, nagyon.


posted by Sun at 1:18 PM

 

Powered By Blogger TM